Post by gravlotracote on Feb 7, 2022 6:19:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде грешка све ▞▞▞
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Најбоља одбрамбена игра икада, хероји и ликови ванземаљаца су врхунски, посебно графика је сјајна, чекају наставак. 👏👌
Игра пуца аутоматски, ви само седите и гледате, а затим градите куле између фаза. Веома досадна игра.
Лепа игра, онда морате да купите додатке да унапредите игру преко нивоа од 2 звездице, нпр. ваздушни удари итд...
Merge Tanks: Idle Tank Merger Εύκολα hts
Понуда помаже да гледате огласе и када их погледате, нећете добити наведене ставке. Не губите време да платите овој компанији и да не испуните свој део погодбе.
Уживајте у игри неколико сати одједном. Забавна игра, тешко брушење касно или потрошите прави новац! 😑
Новац новац новац.. ГОВНО
Alien Creeps TD - Tựa game thủ thành hoành tráng Chiến thuật cmj
Супер игрица
Апсолутна игра за мужу новца. Превише тешко без икаквих додатака. Плати за победу. Претражите интернет! Толико је тешко за твој новчаник. Нема новца, нема хероја, нема буффова, нема напретка.
То је добра игра. Али требало би да додају окретање точка или дневну награду
нуде енергију и драгуље за гледање реклама, али никада ништа не дају, што је веома разочаравајуће јер је игра прилично добра.
Одлична игра. Очистили сте свих 50 нивоа са 5 звездица и 57 изазова са лаким, средњим и тешким потешкоћама. Ако играте паметно, не треба вам још један ударац. Баш као ја. Очишћен сав ниво једним ударцем.
Alien Creeps - Tower Defense حکمت عملی muj
Игрица је фул
Како да добијем новог хероја без коришћења правог новца? Такође постоји грешка у специјалном догађају (или нечем сличном), поправите је.
Alien Creeps - Tower Defense Strategi ycp
Волим ову игру, али постоји 1 проблем за који је потребно време као што је 1 дан 5 сати ако видите ово што чини ову игру, молим вас, учините да није 1 дан да ли може да буде 10 сати за надоградњу и молим вас ставите произвођач напитака у торањ и нове ствари плс 😭😭😭 срећна нова година😀😀😀
Alien Creeps - Tower Defense কৌশল tje
Хероји би требало да буду фортабле за награду у смислу новчића или џемова, учините их поузданим у радњи, хвала.
Alien Creeps - Tower Defense Стратегії kref
Веома заразна игра плус такође веома пријатан једини проблем је да ако желите да добијете добре надоградње и да стигнете далеко у игри, тражите најмање £20 -£30 месечно, проћи одређене фазе прилично је тешко добити 5 звездица у свим мисијама без константног појачања ..(ваздушни удар ... Појачања .... Замрзни .. намотаји снаге ) друго да су награде боље онда би био срећнији такође бих био срећан да платим за ове игре можда 5-7 фунти уместо птв ...
Толико сам играо игру
Супер игра
Ова игра је бесрамно хватање готовине која вам од самог почетка наплаћује велику количину новца. А ако ништа не потрошите, морате да гледате рекламе док не потрошите. Велико губљење времена. Похлепа је овде нестварна.
Хероји би требало да буду бесплатни, а не скупи, а хероји се могу дати изазовом као што је 1 херој након 50 нивоа. Хвала
Ектра
Нисам се довољно забавио у првих 30 минута да платим драгуље, појачања и хероје... Не могу то описати, али ме је само фрустрирало.
Па, ова апликација се не може играти ван мреже када достигнете ниво 11. Стално говори да морам да преузмем ресурсе иако сам је већ преузео. Поправите то.
Игра је добра, игра се како год цеатор мора смањити куповину опреме/надоградње и других ствари...све у свему игра је добра.....молим вас да направите релевантније игре попут ове у различитим типовима игара
Игре су у реду, али оно што ме је стварно разбеснело је чињеница да не можете да прескочите туторијал, а оне вас терају да одмах потрошите новчиће и драгуље
ок је
Игра је добра након 5 дана сва мапа постаје замагљена. Веома лоше, не трошите своје податке на ову игру.
Супер ради и графика је супер
Купио сам Скиболт, али нисам добио хероја. Тако фрустрирајуће.
Alien Creeps - Tower Defense Strategia anq
друзе марс и јебамте
Много забаве и опција. Једноставно забавно
Енергетске тачке су прениске и ограничене у неким фазама. Осим тога, само један херој је доступан за више од максималних фаза. Волео бих да могу да му дам 5 звездица. Зато што је то сјајна игра.
богато,баш како и треба да буде,свака похвала
Добра игра
Ово је најбоља игра коју сам икад играо 5звезди